sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tyhmä! Tyhmä! Tyhmä!

Makkonen on myös kipeä ja kärsii korkeasta (yöllä yli 39) kuumeilusta sekä nielurisatulehduksesta johon Hän syö antibiootteja. Kaksi sairastavaa, puolikuntoista temperamenttia samassa talossa tekee meistä melko räjähdysherkkiä ja kiukuttelu on jokapäiväistä.

Tänään aamulla kuitenkin riita maailman typerimmästä asiasta (kortisonin turvottaman kroppani peittämiseen kelpaavien kesähousujen kaivaminen lappeelta) lähti täysin lapasesta ja viskoin vaatteita pitkin seiniä. Ja onnistuin repäisemään taas jonkin paikan auki koska alkanut vuoto oli aikamoista.

(Herkät jättäkää lukeminen tähän!)
Verta valui siis taas lorisemalla ja tilanteen kruunasi vaalea klöntti joka hulahti pönttöön.
 "Meidän vauva on tuolla pöntössä!" kiljuin (koska kukaan ei voi väittää etten hallitsisi draamaa) ja itkin hysteerisesti samalla kun vaadin Makkosta noutamaan kioskilta lapsenmurhaajavaimolleen tupakkia. Makkonen kieltäytyi ja pakotti hysteerikon vaaka-asentoon.

Nyt taas maataan, ja vuodetaan valtoimenaan. Ja kirotaan sisäisesti omaa uskomatonta typeryyttä. Lopetan sanomalla tyhjentävästi voi perkele. Koska siltä nyt piruvie tuntuu.

4 kommenttia:

 1. Varmasti pinna on kireällä teidän tilanteessanne eikä paljon tarvita, etteikö sitten tulisi tuollaisia tilanteita... kamalaa tietysti tuo vuoto, kunpa pieni vain olisi matkassa vielä!!

  t. Tanja

  VastaaPoista
 2. Voi Rakkaat :/.

  Mä voin hyvin kuvitella, miten rankkaa teillä molemmilla on ja tuntee purkautuu voimalla. Muista kuitenkin, että tunteetkin pitää päästää pihalle, oli ne sitten miten vaikeita ja kiukkuisia. Muistan itse eräätkin kerrat eteisen lattialla huutaneeni, kun tukka ei mennyt hyvin...

  Pus.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :( Mä silti toivon parasta. Ei tämä voi näin päättyä!

  Ja edelleen mietin sitä samaa, mitä olen todella usein viime vuosina miettinyt.. "Miksi joitakin pitää koetella näin rankalla kädellä?"

  Voimia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vierailijoille kun jaksatte lukea tätä mun iänikuista draamaani :) Kummasti kaikki asiat kärjistyy ja kasvaa meganomaalisiin mittasuhteisiin kun vaan makaa paikallaan. Tosin olen Makkosellekin sanonut, että naisiin on varmaan jo syntyessä iskostettu että raskaus + veri = keskenmeno. Näin ollen joka ikinen kerta kun vuoto alkaa sitä on ihan varma, että nyt se meni eikä kyyneleistä tule loppua. Veri ei vaan kuulu raskauteen.

  VastaaPoista