torstai 9. kesäkuuta 2011

10+5

Eilen uskaltauduin lopultakin soittamaan neuvolaan, jossa kovasti ihmeteltiin miksen ollut ottanut jo aikaisemmin yhteyttä. Vastaukseni "koska tämä on mennyt jo neljästi kesken" tukahdutti utelun, mutta ajan sain heti tälle aamulle seitsemäksi.

Minä neuvolassa. Ihan absurdia.
Sain ajat viikolle 22 saakka. Enemmän kuin absurdia.
Meidän vauvan sydänäänet löytyivät ptkän hakemisen jälkeen dobblerilla. Tapahtuuko tämä jollekin muulle?

Itse en kokenut, että ainakaan ensikäynti olisi mitenkään suuntautunut "tavallisille pareille". Hoitaja osasi hyvin ottaa tilanteemme huomioon ja sivuutti osan asioista pelkällä "no tämä on teille tuttua" toteamuksella.

Nyt hammaslääkärin (hui! jaiks! iik!) kautta mökille viettämään pitkää viikonloppua. Sama kai se on missä makoilen, ja siellä ainakin sielu lepää. Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

  1. Huikeaa! Jos tällä kertaa mentäis loppuun asti :) Jaksamisia!

    VastaaPoista
  2. Ihania uutisia taas! Ihan tuli taas tippa silmään kun luin noita ultrakuulumisia.

    VastaaPoista
  3. Piti tulla kyläilemään kun näin kommenttisi. Tekin olette saaneet henkeä pidätellä koko alkuraskauden, mutta tuntuu niin älyttömän hyvältä että nyt kaikki on hyvin! Toivon kovasti, että niin on loppuun saakka! Minäkin soitin neuvolaan vasta vk10 paikkeilla ja samat ihmettelyt sain, sanoin että tässä nyt on ollut kaikenlaista :) Hyvä että pääset mökille rentoutumaan, hermoilu on aina mukavampaa kauniissa maisemissa:)

    VastaaPoista