keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

9+3

Taas on käyty tarkastuksessa. Lääkäri yritti aluksi katsoa sykettä mahan päältä, mutta pikkukaveri ei vielä näkynyt joten tehtiin pikainen alaultra. Pikainen siksi, ettei ultraus ärsyttäisi paikkoja enää enempää.

Kyydissä ollaan edelleen, ja kädetkin heilahtelivat. Mitään mittoja ei tälläkertaa otettu, vaan kurkistettiin sykkeen varmistamiseksi. Verta näkyi edelleen suuria määriä, eikä allekirjoittanutta ainakaan lohduttanut lause "tällaisissa tapauksissa myös keskiraskauden keskenmenon riski kasvaa huomattavasti." Ihanaa, saan siis pelätä herkeämättä vielä 7kk (toivottavasti).

Ensi keskiviikkona meillä on aika uudelle erikoislääkärille ja samalla tehdään NP ultra. Sairausloma jatkuu ainakin seuraavat kaksi viikkoa, mutta mikäli uutta vuotoa ei tule saan viikonloppuna jo varovasti liikkua. Liikkua on tässä tapauksessa hyvin väljä käsite joka tarkoittaa lähinnä istuvaa asentoa.

3 kommenttia:

 1. Harmillista kuinka vaikean kautta teidän pitää edelleen mennä niinkin iloisen asian kanssa kuin raskaus. Aivan kauheasti jaksamista ja tsemppiä. En voi sanoa että tiedän miltä toi kaikki susta tuntuu, mutta väitän olevani oikeassa jos sanon että ei se tosiaankaan helppoa ole. Mä aivan tosissani toivon teidän puolesta että kaikki menee kuitenkin hyvin loppuun saakka!

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu että matkustaja on kyydissä ja heiluttelee käsiään! :) Täällä eletään edelleen hengessä mukana :)

  VastaaPoista
 3. Kovasti jaksamista ja toivon kovasti, että pikkukaveri pysyy sitkeästi matkassa. Ja muista olla tiukka sairausloman suhteen, jottei kukaan hullu lääkäri yritä laittaa sua liian aikaisin takaisin töihin. Sitä ne saattavat kyllä yrittää, ainakin kysyvät, josko menisit kokeilemaan ja sit et mee, vaan ajattelet vain pikkuisen parasta ja pötkötät kotona/sairaalassa vaikka raskauden loppuun saakka. :)

  T: Luomuton

  T: Luomuton

  VastaaPoista