lauantai 21. toukokuuta 2011

Lepoilua

On tää aika tuskaista. Mielessä pyörii kokoajan ahdistavia ajatuksia siitä mitä tapahtuu jos veri pääseekin kohtuun. Lisäksi sain jostain aikaiseksi järkyttävän flunssan eikä ilma kulje kumpaakaan suuntaan. Pysy tässä nyt paikallaan kun tekisi mieli tehdä ihan mitä tahansa että saisi ajatukset hetkeksi muualle.

Abortus imminens. Uhkaava keskenmeno.
Näin lukee sairaslomatodistuksessa. Tuleeko mieleen ainoatakaan tapausta jossa km olisi jäänyt asteelle uhkaava? Ei minullekaan.

Helmen sanoin: Kyllä taas riittää draamaa.

5 kommenttia:

 1. uhkaava keskenmeno.. minulla on ainakin tiedossa muutama tapaus, sekä itselläni että ystävälläni.

  ystäväni menetti toisen kaksosista- vuosi kuin seula ja vuosi pitkään. mutta niin vaan sinnitteli tyttönen pitkälle yli lasketun ajan. kummityttöni.

  minulla taasen on ollut lukuisia keskenmenoja. lapsiakin on ja kaikissa kestäneissä raskauksissa vuotoa alkuraskaudessa. tyttäremme kanssa vuosin niin voimakkaasti että olin varma ettei tämäkään raskaus kestä. vuodon syytä ei selvinnyt- ilmeisesti myös joku verisuoni vähän ratkennut. mutta makailulla vuoto loppui ja meillä on 4v tytär.

  hirveä hermopaine sulla on nyt menossa. koita sinnitellä vaan. yritä katsoa leffoja ja lukea kirjoja, saada ajan kulumaan. älä säikähdä kun verta hulahtaa kun nouset pystyyn. kyllä se siitä vielä muuttuu ensin tummaksi tuhruksi ja loppuu kokonaan. mä olen ihan varma että tämä kesktää. se on se klexane mikä siellä nyt vuodattaa.

  *tsemppiä*

  VastaaPoista
 2. Onhan siinä draamaa, mutta tavallaan .. eikö pahin ole ohi? Tarkoitan nyt sitä, että siinä oli se yksi kriisi - iso määrä verta yms.. Jos nyt se olisikin sitten pahin vaara ja riski jo OHI? :) Tahtoisin ajatella näin. Nyt varsinkin kun olet levossa ja sillä lailla, niin varmasti siellä vatsassakin olot ovat rauhalliset ja vakaat.

  Joka ilta kun menet nukkumaan voit ajatella: taas yksi päivä selvittiin, yksi päivä vähemmän raskautta jäljellä, yksi päivä lähempänä vauvan syntymää! :) Joka päivä on pieni voitto, ihan varmasti.

  Toivon teille KOLMELLE kaikkea hyvää ja voimaa, jaksamista.. vaikka varmaan keljuttaakin koko ajan vain joutua olemaan paikoillaan! :(

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Täällä 30+ kanssasisar. Sain viime perjantaina lääkäriltä diagnoosin uhkaava keskenmeno :( Vauvan sydän sykkii ja kaikki muuten ok. Tänään 7+2. Meillä tämä vauva ensimmäisen inseminaation tulosta. Toivottelen tsemppiä sinne. Itse yritän ajatella positiivisesti. Lähettelen miehelle joka päivä viestin:"Olen vieläkin raskaana!" Halauksin, Elmiina.

  VastaaPoista
 4. Voi millaisessa tilanteessa joudut nyt elämään..! Draamaa todella!

  Voimia ja jaksamista toivon teille runsain mitoin!

  VastaaPoista