perjantai 20. toukokuuta 2011

Hyvästi, osa II

Ihan näin alkuun haluan sanoa, että ihan älyttömän ISO KIITOS Teille jokaiselle lämpimistä ajatuksista, viesteistä ja tekstareista. Ne merkitsevät ihan tajuttoman paljon!

Nyt voin sanoa, että olen hämilläni ja isosti myös häpeissäni.
Käytiin ultrassa aamulla ja uskomatonta kyllä, kaveri oli vielä kyydissä.

Istukka on alhaalla, ja on ilmeisesti rikkonut jonkun pienen valtimosuonen josta johtui tuo ämpärillinen verta työpaikan pöntössä. Klexanen vuoksi hyytyminen on hidasta josta johtuen vuoto jatkui yölläkin. Veri ei kuitenkaan ole päässyt alkion lähelle/ruskuaispussiin, mikä oli uskomaton uutinen.
Kohdunkaulassa näkyi ultrassa suuri hyytymä, joka oletettavasti myös jossain vaiheessa poistuu eli lisää suolenpätkiä odotettavissa. Nyt ollaan lepopakossa, eli liikkuminen sallittu välillä sänky/sohva - > vessa. Koko ensiviikko saikkua.

Vielä en uskalla hengittää, mutta itkemisen sentään jo lopetin.

t.Pandakarhun näköinen Rva.M & Sitkeä sissi 7+6

Ps. Makkonen ilmoitti, että sekä rouva että mahdollinen lapsi muuttavat pikimiten hamsteripalloon jotta hänen ei tarvitse enää kokea eilisen laisia sydänpysähdyksiä. Lue: Hysteerinen puhelu työpaikalta josta erotti lähinnä hysteeristä itkua ja räkäistä kähinää.

8 kommenttia:

 1. Huh, luin ensin tämä tekstin ja sitten tuon sitä edellisen. Onneksi asia on näin päin ja se edellinen ei ollutkaan totta! Sitkeä sissi jatkaa, ihanaa, tsemppii kovasti teille! t: Green Turtle

  VastaaPoista
 2. Herrajee miten ihanaa! Miten sitä elääkin näissä niin vahvasti mukana - oon koko päivän teitä miettinyt. Surun kyyneleet muuttuivatkin ilon kyyneliksi. Ihan kauheasti tsemppiä ja jaksamista! t. Sminkipinki

  VastaaPoista
 3. Ihania uutisia!! Parhautta! Peukut pysyy pystyssa siis.

  VastaaPoista
 4. Voi, mahtavaa!
  Minä löysin juuri äsken tänne blogiin ja seuraan tietenkin tilannetta. Hauska "tutustua" ja pidän kovastu peukkuja puolestanne!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauheasti tsempistä! Pidän teidät ajantasalla raskaus draamassa :) Tervetuloa Pikkulilli, hauska "tutustua" sinuunkin.

  VastaaPoista
 6. Loistavaa! Tai siis ikävää, että vielä voi lisää tulla vuotoa ym. mutta nyt vain uskotte lujasti, että kaikki menee hyvin. Itse olen ollut sairauslomalla supistusten ja totaalisen etisen istukan vuoksi neljänneltä kuulta (istukan irtoamisen riskin vuoksi). Otat nyt vain lisää saikkua ja jatkat lepoa. Ja onnea vielä kerran! :)

  VastaaPoista
 7. Ihan loistavaa! Kyllä tän on onnistuttava, pakko. Muuten maailmassa ei ole minkään valtakunnan järkeä.

  VastaaPoista