torstai 10. maaliskuuta 2011

Puhelu

Tänään tuli puhelu. Meille on löytynyt luovuttaja ja hoidot tapahtuvat näillänäkymin Toukokuussa.
Jännittää. Mitä jos kaikki menee taas päin persettä?
Kestänkö minä?
Kestääkö Makkonen?

Laihis on yhtä perhanaa sekin. Olen kaksi viikkoa kituuttanut 1210 kalorin voimalla, ja lihonnut 600g.
Sen siitä saa kun käy kesken dieetin juhlimassa synttäreitä. Voi turhautuneisuus ja ärripurrius.

Koska tämä koko homma on mennyt tähän pisteeseen, että kaikki aiheeseen (lapsettomuus, hoidot, hormonit..) liittyvä on saanut negatiivisen sävyn? Valoa ja toivoa on tosi vaikea kaivaa esiin.

5 kommenttia:

 1. Terve!

  Ihan kommenttina tuohon laihduttamiseen, että jos kroppa saa kaloreita liian vähän, se iskee ikään kuin jarrut päälle. Aineenvaihdunta hidastuu ja kiloakaan ei lähde. Elimistö pitää viimeiseen asti kiinni kiloista. Yksittäinen mässäily tuskin nostaa painoa. Ehdottaisin sinulle, että tarkistaisit tuon kalorimäärän jostain ja joku vaikka laatisi sinulle ruokasuunnitelman. Kuulostaa aika vähäiseltä määrältä, laihduttajallekin. Kannattaa panostaa proteiineihin, ne pitävät nälän loitolla ja muistaa kuidut, jotta vatsa toimii. Netissä on paljon hyviä ohjelmia myös esim. kiloklubi ja keventäjät. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Ja yhtenä vaihtoehtona mun lähipiirissä pirun hyvin toiminut karppaus. Hyviä rasvoja vaan, ja hiilarihöttö sivuun niin kilot on karisseet :) Nesteethän siinä ensin lähtee, mutta kyllä sen jo huomaa olossa ja vyötärönympäryksessä senkin!

  VastaaPoista
 3. Kalorilaskureitten antamat määrät (netissä) vaihtelevat muuten aika paljon. Olen itse sen huomannut kun olen käyttänyt sekä Kiloklubia että Kalorilaskuria. :(

  Itse pudotin 5 ½ kiloa VIIKOSSA Atkinssilla. Toisella viikolla pudotusta oli 1 kilo. Tuon pudotuksen taustalla taisi olla nesteen poistuminen kehosta. Kuitenkin se on hyvä konsti silloin, jos joutuu lääkäriin ja on joku tietty painoraja, joka pitää alittaa. ;)

  Itse muuten en ole huomannut kropan menevän mitenkään säästöliekille, vaikka olen ajoittain syönyt "vain" 1000 kaloria päivässä.

  Ehkä olet "lihonut" koska kropassasi on nestettä? Se kyllä lähtisi Atkinssilla tai karppailullakin. Tsemppiä! :)

  Tarkoitatko että teette toisen hoidon luovutetulla ALKIOLLA? Toivotaan että tällä kertaa kaikki menee hyvin ja alkaa raskaus. ;) Mahtaa olla vaikea löytää alkioluovuttajia? Vai tuleeko hoito luovutetuilla siittiöillä/munasolulla?

  Terkkuillen,

  Saana

  VastaaPoista
 4. Tuttua puuhaa tuo "positiivisuuden etsiminen". Mä niin toivoisin, että te saisitte jo löytää sen! Meillä on menossa "positiivisuus on perseestä" vaihe...

  Täällä alkaa huomenna jonkin asteinen laihdutus. Mulla nyt ei olisi kuin kolme kiloa, mitkä pitäisi saada pois. Se vaan tuntuu olevan ihan tosi tiukassa. Mulle kyllä riittäisi, että saisi vaan mahan pienemmäksi. Juu ja tiedän, että vatsalihaksia tekemään ja näin tapahtuukin heti kun saadaan suihkut takaisin käyttöön ;).

  Voimia Murut!!!

  -Helmi

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tsempistä! :)
  Laiharia yritän tosiaan keventäjät.fi -ohjelmalla, joka antoi minulle 1210 kaloria per/päivä. Viimeviikolla nostin tämän 1600 kaloriin ja hups tippui 2,5 kiloa. Että näin.. Missä vika? Varmaan omissa kalorien laskutaidoissani. Uskoisin.

  Saana: Ollaan nyt yksityisellä ja odotellaan lahjamunasoluja. Julkisella puolella näitä hoitoja kun ei tehdä.
  Meillä oli oma ristiinluovuttja jonka solut eivät siis tule meille, mutta Hänen avullaan pääsimme nopeasti hoitoihin itse :)

  VastaaPoista