torstai 24. maaliskuuta 2011

Rakkaus on rikkaille

Ainakin tällainen Äidinrakkaus jota meikäläinen tavoittelee.
Karkeasti laskettuna, kun tää homma on ohi ollaan pistetty palttiarallaa 10 000€ menemään. Ja se on ainoastaan tähän viimeisimpään yritykseen.

Jos laskisin yhteen jokaisen lääkärikäynnin, ultran, lääkkeen, hoidon, postimerkin ja bensalitran jotka lapsettomuuteen on viimeisen 8v aikana uponnut joutuisin varmaan oksentamaan. Siis en laske. Mutta arvata osaan minäkin :(

Pahoittelen negatiivisia aaltojani. Koiperhonen vaan lensi tänään tyhjästä lompakosta ja aiheutti tämänkertaisen tuskan. Jos tämä yritys nyt onnistuu, se on varmasti joka ikisen pennosen arvoinen kertaa sata. Pelottaa vain hemmetisti kun historiadata ei kauhiasti kannusta.

Sitten itse asiaan; Vuoto alkoi lopulta, ja seuraava kierto varmistetaan e-pillereillä. Jos luovuttajan kanssa käy tuuri (eli soluja tulee), siirtoon päästään toivottavasti Toukokuun lopussa. Peukut ja varpaat pystyssä ja ristissä.
Lähinnä siitä että soluja tulee, aikataululla ei ole mitään väliä. Voisin mennä siirtoon vaikka Jouluaattona keskellä yötä jos se siitä on kiinni.

3 kommenttia:

 1. Saako kysyä kuinka kauan aiotte jatkaa, JOS nyt ei tärppäisi..? Tarkoitan siis jatkamista lahjasoluhoidoissa? Hoitojen lopettaminenhan on aina iso päätös ja monille todella vaikea sellainen! Ja se on ymmärrettävää. Tosin ihan köyhäksi itseään ei niiden kanssa kannata hommata.

  Mutta toivotaan nyt parasta, sormet ja varpaat ristissä!

  VastaaPoista
 2. Itselleni olen sanonut, että tämä on se viimeinen kerta. Sitten lopetetaan, mennään nöyrästi keskustelemaan aihe auki ammattilaisen kanssa ja keskitytään loppuelämään.

  Todellisuudessa... En osaa sinulle vastata. Toivon mukanana luovun myös omasta lapsesta (siltä se tuntuu) ja se on kamala ajatus.

  VastaaPoista
 3. Eksyin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja luin sen kerralla lapi. Paljon olette joutuneet kaymaan lapi! Itsellani ei ole lapsettomuustaustaa enka osaa edes kuvitella, minkalaista tuskaa se tuottaa, mutta kirjoituksesi antavat vilahduksia siita. Toivon hirveasti voimia teille kummallekin ja onnea uuteen yritykseen!

  VastaaPoista