maanantai 8. helmikuuta 2010

Yksinäinen ratsastaja

Vuoto alkoi lopulta viimeviikon lopulla ja pääsin aloittamaan piikittelyn.
Muuten on mennyt hyvin ja ilman suurempia oireita, mutta eilen alkuillasta alkoi päänsärky, joka jatkui ja koveni kunnes kehittyi 20 tunnin migreenikohtaukseksi. Tänään oli ensimmäinen ultra, jota siirsin kahdella tunnilla kun lopulta sain edes yhden särkylääkkeen pysymään sisällä ja pääsin ylös vessanlattialta.

Ultran tulos oli odotettavissa.
Yksi rakkula, oikea munasarja täysin kuollut. Nyt sitten on oma päätös piikittelenkö vielä 5 päivää ja otan lauantaina irrotuspiikin, vai unohdanko koko jutun.
Olen masokisti, en tietenkään unohda. Kävin siis apteekissa ostamassa taas 350e edestä lääkkeitä, ja vielä 130e on ostettava jotta saan annokset täyteen. Tämäkin vain koska onnistuin ruuttaamaan yhden annoksen mahan sijasta pöydälle työntämällä pulloon liikaa ilmaa jonka ansiosta litku purskahti lääkkeineen päivineen ruiskun ja neulan saumasta ulos.

Kyllä tämä vaan tuntuu taas niin uskomattoman typerältä.
Yhtä solua varten ei tietenkään lähdetä IVF:n, ja koska Makkosessa ei ole vikaa ei inseminaatiotakaan tarvita. Eli lauantaina tuikkaan irrotuspiikin ja sitten se on kotihoitoa seuraavat 4-5pv.

Taas tekisi mieli kiljua.

Helmi, kiitos ihanasta tsemppauksesta!
Koska teidän tilanteeseen saadaan lisävaloa ja oletteko ollenkaan jaksaneet miettiä tulevaa ja mahdollisia muita vaihtoehtoja? Paljon haleja!

1 kommentti:

  1. Heips!!

    No voihan paski tuota vastetta... Mutta ihmeitä on ennenkin sattunut sillä yhdellä ainokaisella, jonka suhteen on jo luovutettu. Olen seurannut vierestä!! Eli nyt ei vielä heitellä kirveitä kaislikkoon...

    Mä niin tiedän myös tuon masokisti-fiiliksen. Mutta HEI, kaikki pitää kokeilla ettei sitten ainakaan sitä tarvitse pohtia myöhemmin.

    Meidän tilanteeseen saadaan selkoa maaliskuun alussa, kun on lekuri. Sitten nähdään, että onko limakalvo kasvanut ollenkaan.
    Jatkoa ei olla vielä pohdittu. Tai siis ollaan silloin aikaisemmin puhuttu adoptiosta, mutta nyt J ei halua kuulemma vielä ajatella sitä. Toisaalta mäkään en halua adoptiota, jos J ei ole asiasta varma... VAIKEETA!!

    Kotihoitoa :). Makaat vaan sängyssä ja Makkonen syöttää sulle viinirypäleitä (ja hoitaa hommia).

    Pus,
    Helmi

    VastaaPoista