maanantai 1. maaliskuuta 2010

Pieni tauko

Hengissä ollaan, mutta koska tulevaisuus on hiukan epäselvä, blogi varmaan päivttyy vähän harvemmin hetken aikaa.
Olemme lähdössä kahden viikon päästä reissuun, ja sen jälkeen on ihana pääsiäinen lähisuvun seurassa, ja muutoksia töissä. Paljon siis iloakin elämässä on, ja siihen nyt keskitytään taas täysillä jotta päästään ylös kuopasta.
Sen verran voin sanoa että nyt on Pulliaisen kohdalta lapsettomuushoidot käyty ja on aika siirtää katse ja ajatukset kokonaan adoptioon. Makkonen ottikin jo yhteyttä PeLaan ja nyt odotamme postista listaa aloitusinfo päivistä. Edessä on pitkä ja hyvin raskas tie, jonka toivottavasti pääsemme kulkemaan.

Jos jostain haluan kiittää, se on siitä että olen löytänyt ihmisen joka kulkee tässä kanssani, haluaa samaa kuin minä ja jota kaiken lisäksi rakastan ihan järjettömän paljon. Ja vielä kokoajan enemmän.

Kiitos Helmi ja Helmikäs tuesta ja tsempistä.
Helmi: Sä tiedät että mä oon täällä jos tarvitset, viestiä vain niin olen linjoilla.
Helmikäs: Onnittelut mahtavasta punktiotuloksesta ja tuhannesti onnea matkaan!

2 kommenttia:

  1. Onnea adoption tielle! Meinasin jo aiemmin kommentoida, kun olit epätoivon syövereissä, mutta arvelin että tuo tie on ensin käytävä loppuun. Adoptiokin tietysti on nykypäivänä epävarmempaa kuin ennen, mutta uskon että sen kautta teillä on jonain päivänä ihan oma lapsi sylissänne.
    t. adoptioäiti

    VastaaPoista
  2. Pus!!

    Ihanaa, että olette saaneet katseet eteenpäin :). Ihanaa reissua teille!!

    Meillä on 6.4 infotilaisuus ja sitten tehdään päätös jatkon suhteen... Katsotaan nyt mitä J sanoo infon jälkeen.

    -Helmi

    VastaaPoista