maanantai 22. maaliskuuta 2010

Muutama ajatus

Kiitos paljon onnitteluista Helmi ja Wilmaliina!
Juuri äsken täyteltiin tuota esitieto kaavaketta, mutta jäin jumiin kohtaan Vaimon nimi.
Niin oudolta kuin se kuullostaakin, en tiedä nimeäni. Nimimuutos lappu on vielä jättämättä, ja edelleen painin välillä Pulliainen-Makkonen, vai pelkkä Makkonen.
Pulliainen (nimi ei siis oikeasti ole Pulliainen) ei ole tyttönimeni, vaan nimi edellisestä liitostani. Se on kuitenkin minulle hyvin tärkeä, ja myös hiukan erikoisempi. Silti en tiedä onko väärin jättää noin iso muisto edellisestä liitosta nykyiseen? Tai onko minulla edes oikeutta nimeen vaikka se vielä omani onkin. Suuria ovat pienelle ihmiselle pienet pohdinnat.

Sitten masentavampia uutisia. Lento Nykiin oli melkoinen kokemus, kone yritti laskeutua, mutta myrskyn vuoksi joutuikin vetämään takaisin ylös muutama sata metriä ennen kenttää ja laskeutumaan eri osavaltioon. Yllättävää kyllä, siihen loppui Pulliaisen ja Makkosen tupakoimattomuus. Ärsyttävää, miksi polttaminen on kuin pyörällä ajo? Sen osaa aina. Ja miksi sen laukaisee ihan hölmöt asiat. No, en silti aio luovuttaa, vaan lopetan uudelleen.

1 kommentti:

  1. Hips!

    Mitäpäs mieltä Makkonen on nimiasiasta?? Onko hänelle ok, että jatkat entisen nimen käyttöä? Tosin hän on vissiin tuntenut sinut vain Pulliaisena... Mun mielestä otat kaksoisnimen nykyisellä sukunimellä, jos se tuntuu myös Makkosesta ok:lta. Jos ei, niin sitten mä varmaan ottaisin Makkosen sukunimen pelkästään... Vaikea päätös, myönnetään.

    Kamalan kiva kokemus muutenkin lentämistä pelkäävälle, tuollainen viimehetken ylösveto... Hui! Vaikka mä en suoranaisesti pelkää itse lentämistä, niin panikoin jokaisesta oudosta äänestä tai koneen nytkähtämisestä...

    Nyt vaan itsekuri takaisin ja röökit roskiin!

    PUS.

    VastaaPoista