maanantai 30. marraskuuta 2009

Junnaa

Elämä junnaa, ja elämällä tarkoitan siis Äidiksi tulemista (säälittävää?).
Klinikalta ei ole kuulunut mitään senjälkeen kun Makkonen kävi siellä, mutta M lupasi tänään soitella ja kysellä tulostensa perään.

Henkilökohtaisesti en edelleenkään ymmärrä miksi Makkonen piti edes tutkia?
Jos mulla on monta moooonta vuotta hoitoja takana joissa on todettu että toinen munasarja on kutistunut kokoon ja kuihtunut, ja toinen tuottaa kerran vuodessa kystan, eikö ole aika selkeetä kummassa se vika on?

No ihan sama, mutta saisivat jo ilmoitella jotain!

Muuten elämä meneekin eteenpäin.
Eilen tein joulupiparitaikinan, ja tänään olisi sitten tarkoitus leipoa.

Koirat söi imurin johdon joten himassa on niin likasta että kuvottaa. Likasta = Koirien karvoja, kissanhiekkaa ja ulkoa tassuissa kulkeutunutta hiekkaa.. Inhottavaa kävellä kun sukkien alla rapisee.

Duunissa koitan repiä motivaatiota jostain seinästä, mikä on hiukan hankalaa kun päämärät ja haaveet on ihan muualla kuin uraputkessa.
Olispa jo maaliskuu! Maaliskuussa on loma ja maaliskuun jälkeen alkaa kevät, ja kevät tuo aina uutta virtaa väsyneeseen Pulliaiseen.

1 kommentti:

  1. Rutistus täältä!!

    Mä veikkaan, että ne siellä klinikalla haluaa eliminoida kaikki haittaavat tekijät pois... Eli tarkistivat vain, että Makkonen on kunnossa.

    Joko sieltä on kuulunut? Saisivat kyllä tosiaan jo ilmoitella teille...

    Ootteko lähdössä lomalla reissuun? Me painellaan Himokselle tossa hellmikuussa laskemaan. Just nyt ei ollut varaa lähteä pidemmälle ;).

    Toivotan valoa ja lämpimiä ajatuksia pimeyden keskelle.

    -Helmi

    VastaaPoista