torstai 29. lokakuuta 2009

Toiveajattelutesti






Tein äsken uuden testin ja negahan se sieltä paukahti, ei sillä että olisin oikeasti muuta odottanutkaan.

Patentti idea sinne ulkomaailmaan oi rakkaat pelle pelottomat! Uudelleenkäytettävä raskaustesti.
Pelastaisi monet yöunet kun testin voisi vain pesaista (jos se olisi kuumemittarihenkisesti metallia, kuten mun mielikuvituksessa) ja koittaa uudelleen. Uskoisin myös että moni tosissaan lasta yrittävä pari olisi valmis maksamaan uudelleen käytettävästä testistä sen 50-100e, kun nuo yksittäisetkin jo sen kympin per kipale kustantaa.

Mä jatkan ihmettelemistä, olo ei meinaan ole muuttunut vaikka testi näyttikin negatiivista. Edelleen väsyttää, viluttaa ja ketuttaa. Mutta ehkä se tosiaan on vaan tää syksy (tai ehkä bajamajamalainen hämähäkkiapinazombiflunssa, koskaan ei voi tietää).

2 kommenttia:

  1. OHO!!!

    Pahoittelut siitä ainaisesta saatanan tyhjästä tikusta, mutta toi tuli vähän puun takaa :), hyvällä tavalla!!

    Paljonko oot myöhässä eli voisiko olla, että olit testin kanssa liian aikaisessa... Mä pidän täällä liekkiä yllä :).

    -Helmi

    VastaaPoista
  2. Ei kannata pitää liekkiä yllä, kelasin kanssa et saatan olla liian ajoissa mutta en olis tota postannu jollei luonto olis lähettäny omaa varmistustaan negalle myös ;)
    Eli tavallista pahemmat menkat vaan paukahti, sitä nuo oireetkin varmaan enteili. Mutta meillä on Ava klinikalle aika ensviikolla, käyn juttelemassa et onko todella niin ettei mitään järkeä ole enää mitään kokeilla. Ja sitten jos sanoo että ei, uskon. :)

    VastaaPoista